Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Polisen har med hjälp av Hemvärnet och flera andra insatser genomfört ett sökandet efter den 85-årige man som försvann från Skutskär i tisdags i förra veckan. Foto: Laura Sakhong

Polisen avslutar sökinsats i Skutskär – man fortfarande försvunnen

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har beslutat att avsluta sökinsatsen efter den försvunna mannen i Skutskär, enligt uppgifter på myndighetens hemsida. Efter sju dagars sökande avbryter polisen sin insats i sökområdet.

Det var under tisdagskvällen i förra veckan som anhöriga märkte att mannen försvunnit. Efter en egen sökinsats larmades polisen till Skutskär. Arbetet inleddes omgående och har pågått under veckan.

Polisen vände sig till allmänheten

På lördagsmorgonen var mannen fortfarande försvunnen, och polisen kommer under dagen aktivt söka upp allmänheten, visa bilder på den försvunne för att få in fler uppgifter som kan leda framåt i sökandet.

Misstänker ni något brott?

– Nej, vi misstänker inget brott i nuläget, sadeTobias Ahlén-Svalbro, presstalesperson vid region mitt, till SVT i helgen.

I sökandet efter mannen anslöt efterhand Hemvärnet, Sjöräddningen och Missing people.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.