• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Under lördagskävllen var polis tvungna att rycka ut till Stenhagen i Uppsala, efter att larm inkommit om stenkastning och bränder. Foto: SVT

Storbråk i centrala Uppsala sent i går

Uppdaterad
Publicerad

Under tisdagskvällen började sex män att misshandla varandra vid resecentrum i Uppsala.

Det var vid 22-tiden i går som polisen fick in ett flertal larm om ett rejält bråk vid resecentrum i centrala Uppsala. Tre patruller skickades till platsen, och upptäckte att det rörde sig om sex män i två grupperingar som hade gett sig på varandra.

Två av männen fick föras till sjukhus med lindriga skador. Ingen av männen inblandade i bråket ville dock samarbeta med polisen, som då själva upprättade en anmälan om misshandel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.