En man i 25-årsåldern avled efter att ha kört in i en lastbil på E18 i Enköping strax före midnatt på torsdagskvällen. Foto: Stefan Reinerdahl

Man död efter trafikolycka på E18 i Enköping

Uppdaterad
Publicerad

En lastbil och en personbil krockade i höjd med Annelund i Enköping vid midnatt. En man omkom i olyckan.

Larmet om olyckan kom strax före klockan tolv under natten mot fredagen. En personbil hade kolliderat med en lastbil. Enligt polisen rörde det sig om en mycket allvarlig trafikolycka med personskador.

På fredagsmorgonen bekräftade polisen att föraren av personbilen, en man i 25-årsåldern, hade omkommit. Han färdades ensam i bilen.

– Det är oklart vad som har orsakat det här. Personbilen har kört in i lastbilen bakifrån, säger RLC-befäl Johan Näslund.

Den 25-åriga mannen var hemmahörande i Stockholmstrakten.

Vägen stängdes av helt i riktning mot Västerås under det pågående räddnings- och bärgningsarbetet som pågick i flera timmar. Trafiken fick under tiden ledas om genom Enköping.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.