Två personer fördes till sjukhus efter stickskador i samband med ett bråk inne på en hamburgarrestaurang. Delar av händelsen fångades på film som SVT tagit del av. Foto: Privat

Två män knivskars efter bråk i hamburgerrestaurang

Uppdaterad
Publicerad

Det var vid 23-tiden på lördagskvällen som två personer knivhuggna i samband med ett bråk i centrala Uppsala. Skadorna bedöms inte som livshotande, enligt polisen.

Senare under natten misshandlades en man i Sala Backe.

Det var utanför en hamburgerrestaurang som det första bråket uppstod och polisen har hållit förhör med flera vittnen. En misstänkt gärningsperson hann lämna platsen innan polisen anlände till platsen. 

– Vi jobbar vidare i utredningen med utredningsåtgärder men just nu är det ingen som är gripen i ärendet, säger Frida Noaksson, RLC-befäl vid polisen i region Mitt till TT.

Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Båda männen, som är  i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus med stickskador i ryggen.

Misshandel i Sala Backe

Senare under natten larmade personal från en hamburgerrestaurang i Sala Backe. Två personer bråkade och det slutade med att en man i 30-årsåldern blev misshandlad och fördes till sjukhus.

Polisen har inga uppgifter om skadeläget, och har heller ingen gripen i nuläget.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.