• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Arvidsjaur, Norrbottens län. Det brinner kraftigt i en butik i centrala Arvidsjaur, med rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Norrbotten.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I inslaget kan du se bilder från räddningsarbetet. Foto: SVT

Bil i vattnet i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

En bil har hamnat i vattnet i Klarälven i höjd med Östra bron i Karlstad. Enligt räddningstjänsten är det ingen person i bilen.

En glömd handbroms slutade med att en bil rullade ned i Klarälven.

– Föraren stod kvar på land, så vi åkte hit för att säkra att den inte skulle åka under, säger Kristoffer Schultz, styrkeledare för räddningstjänsten i Karlstad.

Strax före klockan 10 fick räddningstjänsten larm om en bil som rullat ned i Klarälven vid CCC i centrala Karlstad.

– Föraren skulle kliva ur bilen, glömde att lägga i handbromsen så bilen rullade ned i vattnet, säger styrkeledaren Kristoffer Schultz.

– Vi fick tidigt besked om att det inte fanns någon person i bilen så vi åkte hit för att säkra upp den för att den inte skulle glida under.

Räddningstjänsten övervakade bärgningen.

– Vi är på plats för att säkra så att det inte blir några utsläpp, säger Kristoffer Schultz.

I inslaget ovan kan du se bilder från räddningsarbetet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.