Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Linnea Djurberg och Mattias Bergström har letat efter ett hus i tre år men ännu inte hittat drömboendet. Följ med paret och dottern Ines på en i raden av visningar. Foto: Johan Hedlund/SVT

De har letat hus i Karlstad i tre år – ger inte upp trots oro på marknaden

Uppdaterad
Publicerad

Att köpa en villa i Karlstad har varit både dyrt och svårt på grund av hård konkurrens om objekten de senaste åren.

I tre år har paret Linnea Djurberg och Mattias Bergström letat hus – men än så länge har dom inte hittat drömboendet trots alla visningar de har varit på.

Vi följde med paret och dottern Ines, 1,5 år, på en villavisning i utkanten av Karlstad. De var långt ifrån ensamma spekulanter på renoveringsobjektet med det lantliga läget.

Runt 30 personer hade anmält sig till visningen och intresset på förhand var så stort att objektet var det mest klickade på Hemnet i Karlstads kommun den aktuella veckan.

Om paret bestämde sig för att slå till, hur de tänker kring husköp med rådande oro i världen och framtidsplanerna ser du i videon ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.