Johanna Jansson från Arvika är mer känd som artisten Dotter Foto: SVT

Dotter släpper ny singel

Uppdaterad
Publicerad

Johanna Jansson från Arvika blev känd som artisten Dotter vid årets Melodifestival. Sedan dess har hon skrivit nya låtar och är just nu mitt uppe i en turné som förband för Miss Li. Vi träffade henne mellan gigen där allt en gång började.

I årets Melodifestival blev det inte någon final med segertippade låten Cry, men den sista att gråta över det är Dotter. Tvärtom har blev de tre av de viktigaste minuterna i karriären som gör att hon nu kan leva livet hon drömde om under åren på musikskolan:

SVT Nyheter Värmland gör en liten nostalgitripp i hemstaden Arvika där musikintresset tog fart. Och Johanna har mycket gott att säga om Arvika som musikstad:

Om några veckor släpps en av hennes nya låtar och siktet är inställt på England och USA. Så här berättar Johanna om nya singeln:  

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.