– Nu gör vi en långsiktig satsning som sträcker sig tre till fem år framåt, säger Stavik invests ordförande Håkan Eriksson. Hör mer om satsningen i klippet ovan. Foto: SVT

Efter katastrofvintern: Ski Sunne vill bli året runt-anläggning

Uppdaterad
Publicerad

Den gångna vintern blev något av en katastrof för Ski Sunnes nya ägare, Stavik invest, som hade satsat stort på att snösäkra anläggningen. Men kylan och snön uteblev och omsättningen minskade med två tredjedelar. Men ägaren vägrar kasta in handduken.

– Nu gör vi en långsiktig satsning som sträcker sig tre till fem år framåt, säger Stavik invests ordförande Håkan Eriksson.

Satsningen går ut på att göra en året runt-anläggning av Ski Sunne. Men för att klara av det behövs nytt kapital.

– Det vill vi få in genom att bredda ägandet, säger Håkan Eriksson som nu öppnar brett för nya intressenter som är villiga att placera pengar i Ski Sunne.

I klippet ovan berättar Håkan Eriksson om vad som ingår i satsningen på att göra Ski Sunne till en året runt-anläggning.

Bilden illustrerar hur downhillbanorna är tänkta att se ut i Ski Sunnes område. Foto: Bild: Ski Sunne

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.