Foto: Carl-Erik Willman, Klässbols Linneväveri

Estelle får bäddset

Uppdaterad
Publicerad

I samband med Prinsessan Estelles dop i morgon, överlämnar Region Värmland och dess medlemmar en dopgåva i form av ett bäddset från Klässbols Linneväveri.

Klässbols Linneväveri har på initiativ av Region Värmland tillverkat ett bäddset med underlakan, kuddvar och påslakan i 100 procent lin. Mönstret består av stjärnor efter namnet Estelle som betyder stjärna.

− Både gåvan och den vackra förpackningen är goda exempel på produkter från vårt framgångsrika värmländska näringsliv. Det känns väldigt roligt att den överlämnas i samband med dopet, säger Catarina Segersten Larsson, regionråd, Region Värmland i ett pressmeddelande.

Har packats in av Billerud

− Det är ett hedersuppdrag vi fått från Region Värmland och deras medlemmar, som vi är både stolta och glada över, säger Andreas Johansson,VD, Klässbols Linneväveri.

 Gåvan som omsluts av en pappersförpackning tillverkad av Billerud har kostat cirka 10 500 kronor som fördelas på de 16 kommunerna, landstinget och Region Värmland.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.