Så här såg vindrutan ut på den bil med en barnfamilj som i helgen träffades av sten som kastades på E18 i Kristinehamn. Foto: Bild från Polisen i Kristinehamn

Flera misstänkta har identifierats efter stenkastningarna vid E18

Uppdaterad
Publicerad

Stenkastningen på E18 i Kristinehamn har varit av hög prioritet hos polisen under den senaste veckan. Nu har flera misstänkta identifierats. Det rör sig om unga personer som är misstänkta i två olika fall.

Det första ärendet, som inträffade under fredagskvällen, är rubricerat som försök till synnerligen grov misshandel. Det andra ärendet, från söndagen, är rubricerat som skadegörelse och framkallande av fara för annan. 

- Det är ett gemensamt arbete mellan flera enheter i lokalpolisområde Kristinehamn som har lett till att vi lyckats identifiera och höra de misstänkta, säger polisens presstalesperson Sophia Jiglind på polisens hemsida.

Polismyndigheten går i nuläget inte ut med ålder, kön eller antal misstänkta med anledning förundersökningssekretessen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.