Foto: SVT/Arkiv

Förlust för Mallbacken mot IFK Kalmar

Publicerad

Det blev förlust för Mallbacken när de mötte IFK Kalmar på bortaplan på Valborgsmässoafton. – Det känns surt, säger tränaren David Kjellin.

Hemmalaget gjorde matchens första mål tidigt i första halvlek, på straff.

– Sedan tycker jag att vi skapade en del chanser, men det blev ett olyckligt mål precis innan halvlek, så då låg vi under med 2-0 vilket kändes tufft förstås, säger David Kjellin.

När andra halvlek drog igång kom nästa mål relativt snabbt och Kalmar ökade sin ledning till 3-0. Slutligen fick Mallbacken till det och reducerade till 3-1, vilket också blev slutresultatet.

– Det känns surt så klart, riktigt tungt. Framför allt att vi släppte in tre mål. Vi lyckades inte få till det helt enkelt, men jag vill lyfta Nkem Ezurike som jag tycker gjorde en bra match ändå, säger David Kjellin direkt efter matchen.

Nästa försök att plocka poäng sker om en vecka. Då är det Växjö på hemmaplan i Sunne man möter.

– Under veckan får vi jobba hårt på att rätta till det som inte stämde nu. Vi släppte in för enkla mål och de kommer in bakom oss för lätt, konstaterar David Kjellin.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.