Grov misshandel i Karlstad – man stucken i ansiktet

Uppdaterad
Publicerad

En man har förts till sjukhus efter att ha misshandlats av flera gärningsmän i Karlstad, uppger polisen. En anmälan om grov misshandel har upprättats, men ingen misstänkt har kunnat gripas.

Polisen fick larmet strax efter klockan 20 på fredagskvällen. Väl på plats hittade de den drabbade mannen med någon form av stickskador.

– Han hade en skada i ansiktet men var vid medvetande i ambulansen, säger Christina Hallin, presstalesperson på polisen i Bergslagen.

Polisen har i skrivande stund inte hittat någon misstänkt, men det ska ha handlat om en handfull gärningsmän, varav en hållit i stickvapnet.

– Inga gripna, vi har letat i området utan att hitta någon. Det kommer skrivas en anmälan om grov misshandel och göras en förundersökning, säger Christina Hallin, presstalesperson hos polisen i Bergslagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.