Jesse Virtanen. Foto: Bildbyrån

Jesse Virtanen återvänder till Färjestad BK

Uppdaterad
Publicerad

Hockeyspelaren Jesse Virtanen har spelat i Ryssland under ett år, men nu har han valt att komma hem till Färjestad BK. ”Det känns fint. Jag är jätteglad att jag får chansen att återvända” säger han i pressmeddelande från Färjestad BK.

Färjestad BK får kärt besök från en gammal vän. Det är nämligen så att offensive backen Jesse Virtanen har valt att återvända till klubben efter ett år i Ryssland. Han har tecknat ett kontrakt med FBK på ett år.

Han beskriver att i och med att situationen i världen ser ut som den gör, att han funderat på hur han skulle göra inför kommande säsong.

”Jag trivdes väldigt bra i Karlstad, med klubben, fansen och alla som jobbar där. Skulle det bli Sverige igen så var det bara Färjestad som gällde. Det känns fantastiskt kul att jag får möjlighet att återvända” säger han i ett pressmeddelande från Färjestad BK.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.