Lars Lerin, Junio Marques och Brigitta Corbell firar tillsammans med övriga lärlingar i Lerins jul måndagen den 23 december klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play. Foto: Stina Stjernkvist /SVT

Julfirande med Lerins familj och hans lärlingar

Publicerad

I kväll sänder SVT programmet Lerins jul. Lärlingarna som tidigare deltagit i den omtyckta serien Lerins lärlingar samlas hemma hos Lars Lerin och hans familj för julförberedelser och firande.

– Programmet kommer bjuda på både tårar och skratt, utlovar Lars Lerin.

Under uppesittarkvällen sänder SVT en julspecial där Lars Lerin bjuder in sina kära lärlingar till en sprakande julfest hemma hos sig och Junior på Hammarö. Lärlingarna får hjälpa till med olika förberedelser som att baka pepparkakor, göra julpyssel och klä granen för att sedan fira och äta julbord tillsammans.

– Jag blir tillfreds i hjärtat av att umgås med lärlingarna, de har ju så mycket glädje och visdom att förmedla. Det är så roligt att träffa dem, det här programmet kommer bjuda på både tårar o skratt, säger Lars Lerin.

Under julfirandet överraskas lärlingarna när en hemlig – men välkänd – tomte dyker upp och delar ut julklappar. I klippet ovan kan ni se vem som gömmer sig bakom tomteskägget.

Lerins jul sänds måndag 23 december klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.