Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ett större område kring Drottninggatan spärrades av under natt mot söndag efter ett bråk på platsen. En person skadades allvarligt och avled senare. Foto: Filip Jemtelius/SVT

Man avliden efter bråk i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

Den man som fick livshotande skador i ett bråk natten till söndag i Karlstad har avlidit. Totalt är fem personer anhållna, varav fyra misstänks för mord, enligt polisen.

Bråket skedde i centrala Karlstad och polisen larmades till Drottninggatan vid tvåtiden på natten till söndagen. En svårt skadad person fanns på platsen när polisen kom dit. Han fördes till sjukhus, med skada i bröstkorgen, och hans tillstånd var livshotande.

På måndagsmorgonen uppgav Centralsjukhuset att mannen avlidit.

Enligt polisens presstalesperson Sophia Jiglind har fem personer anhållits, fyra av dem är misstänkta för mord och den femte är misstänkt för grovt skyddande av brottsling.

– Samtliga inblandade i den här händelsen är väl kända av oss sedan tidigare, säger hon.

Se mer från intervjun med polisens presstalesperson Sophia Jiglind i klippet ovan

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.