Allvarlig MC-olycka i Torsby

Uppdaterad
Publicerad

På E45 i höjd med Västanvik utanför Torsby inträffade på fredagseftermiddagen en trafikolycka när en motorcykel kolliderade med en husbil.

MC-föraren ska enligt uppgift till TT vara allvarligt skadad.

– MC-föraren var inte talbar och blödde från huvudet. Han fördes med ambulanshelikopter till universitetssjukhuset i Örebro, säger Fredrik Bäcker vid polisens regionledningscentral till TT.

Den eller de som vistades i husbilen klarade sig utan personskador. Vägen fick tillfälligt stängas av och räddningstjänsten ledde då om trafiken på lokala vägar. Men från halvfemtiden rådde åter full framkomlighet förbi olycksplatsen.

Krock i Värmlands Nysäter

Två bilar krockade på E18 nära Värmlands Nysäter vid lunchtid på fredagen. Den ena av bilarna hamnade i diket. En person har förts till Centralsjukhuset i Karlstad för vård. Skadeläget är än så länge oklart. Räddningstjänsten dirigerade efter trafikolyckan trafiken växelvis förbi olycksplatsen.

Mopedolycka i Kil

Ungefär samtidigt krockade en moped och en personbil på Storgatan i Kil. Mopedisten har förts till Centralsjukhuset i Karlstad för vård.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.