Foto: SVT

Nordens största husvagnsträff i Kristinehamn

Publicerad

Husvagns- och husbilsentusiaster har intagit Kristinehamn. Där arrangeras nämligen årets upplaga av Nordens största husvagnsträff, en tradition med 60 år på nacken.

300 ekipage har ställts upp på en grusplan utanför ishallen Björkvallen. Förutom ett omfattande program så finns det gott och tid att träffas och umgås.

– Vi gör det här dels för att människor ska komma ut mer och att man använder sina campingfordon och det är väldigt trevligt. Här åker man in som man kommer och får nya bekantskaper, säger Lasse Lindström, vice riksordförande Caravan club.

Varför just Kristinehamn?

– Kristinehamn är ju en fantastisk kommun ur många synvinklar. Jag har åkt runt här mycket och upplever bara mer och mer saker. Jag trodde inte det fanns så mycket i Kristinehamn, det är bara positivt, säger Lasse Lindström.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer