Foto: SVT

Rån mot butik i Välsviken i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

Strax före klockan 13.30 rånades ett apotek i Välsviken, Karlstad. Den misstänkte gärningsmannen hade någon typ av stickvapen enligt polisen.

Polisen fick ett larm från en av butikerna på affärsområdet Välsviken i Karlstad. Enligt de första uppgifterna från polisen har en man varit inne i butiken och tvingat till sig varor genom att han visat upp någon typ av stickvapen.

Därefter har mannen lämnat platsen. Enligt uppgifter till Aftonbladet flydde en knivbeväpnad man från platsen på en vespa.

Polisen letar i området efter den misstänkte gärningsmannen.  Ingen person ska ha kommit till fysisk skada i samband med rånet.

Så sent som i torsdags rånades ett apotek i grannkommunen Hammarö. I det fallet uppgav polisen tidigare under söndagen att utredningsläget är bra.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.