Seger för Mallbacken

I omstarten i Elitettan efter sommaruppehållet vann Mallbacken på bortaplan över Asarum med 3-2. Mallbackens ledning med 2-0 efter första halvlek blev upphämtad av Asarum. Men Mallbacken fick in ett segermål i slutet av matchen.

Det var höstpremiär i Elitettan i fotboll på lördagen för Mallbacken. Orji Ebere satte Mallbackens första mål redan i femte minuten och Ebba Renberg ökade på till 2-0 med nästan halvtimmen spelad.

I andra halvlek kom Asarum tillbaka och kunde både reducera och kvittera Mallbackens ledning genom Mathilda Nilsson.  Mallbacken fick ändå sista ordet när Frida Broström sköt in segermålet 3-2 i den 83:e minuten och såg till att laget fick med sig tre poäng.

– En kanonbra första halvlek men sen bli vi lite nervös när dom gör sina mål. Men skönt att vi är igång och att vi knuiper tre poäng till slut, säger Mallbackens tränare Filip Rinstad.

Mallbacken avancerade till åttonde plats i tabellen.