SM-guldtränare till Karlstad Fotboll

Publicerad

Karlstad Fotboll vill vända den negativa trenden och gör en omorganisation av tränarstaben. Huvudtränare blir Djurgårdens förre tränare Kjell Jonevret.

Kjell Jonevret blir ny huvudtränare och Jonas Rehnberg blir assisterande tränare. Stefan Remner stannar kvar som målvaktstränare. Förre tränare Albert Bunjaki kommer fortsatt att jobba med att utveckla Karlstad Fotbollsakademi. CH Magnusson kommer att få andra tränaruppdrag inom klubben.

– Vi har under den senaste tiden lyft på varenda sten och utvärderat truppen, tränarstaben och diskuterat olika möjligheter att agera för att vända de sportsliga resultaten. Under den här tiden har vi fortsatt förlora och vi har landat att genomföra de här förändringarna på tränarsidan. Med Kjell Jonevret får vi in en erfaren tränare som jobbat på toppnivå i flertal olika klubbar, både i Sverige och utomlands, säger klubbens vd Thomas Anderssin i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.