Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ett 40-tal frivilliga samlades under lördagen för att att delta i sökandet efter den försvunne mannen i Kristinehamn. Foto: SVT

Sökandet efter försvunnen man i Kristinehamn fortsätter

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagsförmiddagen tog polisen hjälp av Missing people i sökandet efter den man i 30-årsåldern som varit försvunnen sedan i måndags.

– Ju längre tiden går desto svårare blir sökandet men vi har håller hoppet vid liv och jobbar på så gott vi kan, säger Morgan Olsson, polisinsatschef.

Det är ett 40-tal frivilliga, som samlats i Gustavsvik utanför Kristinehamn, för att delta i sökandet. Även under söndagen fortsatte sökandet.

– Vi försöker vara till hjälp för polisen och utöka deras sökområden. Vi har möjligheten att beta av större ytor när vi är fler, säger Ann-Carin Nilsson som är insatsledare för Missing people.

Personen man söker är 175 cm lång och har snaggat hår. Han sågs senast i Kristinehamn vid 9.30-tiden på måndagen. Om man har information, ring polisen 114 14.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.