Stora trafikstörningar på E18 i Grums på onsdagen

Uppdaterad
Publicerad

En lastbil fick i förmiddags stopp i Nyängsrondellen i Grums, vilket orsakade stora trafikstörningar på E18 – då var trafiken helt blockerad i norrgående riktning.

Tidigare under morgonen körde även tre lastbilschaufförer fast på E18 i riktning mot Karlskoga, vilket orsakade totalstopp i trafiken.

Strax före klockan åtta hade en av lastbilarna tagit sig loss och trafiken började delvis att rulla. Vid tiotiden meddelade Trafikverket att trafiken flöt som vanligt igen.

Klockan 13.20 fick en annan lastbil stopp på väg 172 i höjd med Mörtnäs vilket ledde till att båda körfälten blockerades.

Buss har fått stopp

Vid niotiden fick en buss stopp på väg 592 från Hult till Husbacka i Kristinehamn. Till en början var det störningar i trafiken på grund av detta men vid elvatiden ska trafiken ha rullat igen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.