Stökig lördagsnatt i Karlstad och Arvika

Publicerad

Polisen har under natten fått hantera flera fall av misshandel och skadegörelse.

Klockan 22.34 fick polisen rycka ut till ett bråk i centrala Arvika. Det var stökigt på platsen och två kvinnor, 20 och 25 år, har anmält varandra för misshandel.

Senare under natten åkte polisen till en restaurang i Arvika där en man slog sönder saker. Ingen person greps men en anmälan om skadegörelse och försök till misshandel är upprättad.

Bråk i Karlstad

I centrala Karlstad larmade under kvällen boende på ett hotell om att det varit stökigt och högljutt inne i ett av rummen. Enligt polisen var mycket på rummet sönderslaget och en anmälan om skadegörelse är upprättad mot gästerna som är en man och en kvinna i 40-årsåldern.

I Karlstad blev en man i 30-årsåldern misshandlad av en man i 25-årsåldern på en nattklubb i centrum. 30-åringen togs till sjukhus med skador på överkroppen. 25-åringen greps och sitter nu anhållen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.