• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: SVT

Trafikolycka söder om Värmlandsporten

Uppdaterad
Publicerad

En trafikolycka har skett tre kilometer söder om Värmlandsporten.

Två bilar har krockat på E 16/E 45 mellan Vägsjöfors och Björby.

– Det var en bil som fick sladd i snömodden och touchade en mötande bil så att båda bilarna hamnade i diket, berättar Mats Moberg, räddningschef i beredskap i Sunne/Torsby.

Inga personer skadades i olyckan, och det går att komma förbi olycksplats med reducerad fart. Men det är mycket trafik och besvärligt väglag efter att det kommit omkring 10 centimeter blötsnö i området.

– Det är stugbytardag och det har varit mycket trafik till Vasaloppet, men hittills är det den enda trafikolyckan som varit, säger Mats Moberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.