Tung förlust för Sverige i parafotbollen

Sverige hade inget att sätta emot mot Argentina som vann överlägset på Sannavallen i Kristinehamn under tisdagskvällen. Argentina vann med hela 7-0.

Både Sverige och Argentina imponerade i sina premiärmatcher men nu var det Argentina som var det bättre laget.

Sverige inledde bra med några farliga inkast som höll på att gå in. Men i den nittonde minuten gör Argentina 1-0 på straff och det var bara början på målkavalkaden. Argentina ledde med 3-0 i halvlek, och när slutsignalen ljöd hade siffrorna ökat till 7-0.

Frankrike väntar

Det här blev Argentinas tredje raka seger och en VM-semifinal ser ut att vara inom räckhåll efter vinst mot Frankrike i öppningsmatchen och poäng mot Sydafrika som lämnade återbud till mästerskapet.

En match kvarstår i gruppspelet, mot Tyskland.

För Sveriges del väntar nu Frankrike på måndag i Arvika.