Foto: TT.

TV-pucken avgörs i Karlskoga

Uppdaterad
Publicerad

Nobelhallen i Karlskoga blir huvudarena för TV-puckens slutspel 2014. Slutspelet avgörs mellan 30 oktober och 2 november.

Värmlands Ishockeyförbund stod bakom förra årets finalspel. Då i Karlstad.

– En mycket vältrimmad organisation och med entusiastiska föreningar gör att vi känner en stor tillit till Värmlands Ishockeyförbund som arrangör av TV-puckens slutspel, säger Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef Mikael Lundström. En genomgripande renovering av klassiska Nobelhallen pågår dessutom för fullt.

‒ Vi är hedrade över att återigen få arrangera TV-pucken i Värmland, säger Lars Nilsson, ordförande i Värmlands Ishockeyförbund. Det vittnar om att vi genomfört arrangemanget bra tidigare år.

Spelplatser i anslutning till Karlskoga blir Kristinehamn och Hammarö samt en ort till som ännu ej är fastställd. De två kvalgrupperna till slutspelet avgörs mellan 12 och 14 september i Östersund samt Tranås.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.