Veckans Värmlandsnyheter

Uppdaterad
Publicerad

Har du hängt med i nyhetsflödet under veckan som gått? Om inte så får du några tips från oss på redaktionen.

Under den gångna veckan har yrkes-SM avgjorts i Karlstad. Emilia Nordenberg och hennes klasskamrater från Arvika tog hem ett brons. Men när SVT träffade henne mitt under brinnande tävling tyckte hon att det viktigaste var att ha roligt.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Det blir nog jävligt jämnt”, sa Emilia Nordenberg från Arvika om tävlingen i träarbetesgrenen i yrkes-SM när SVT träffade henne tidigare i veckan. Foto: SVT

Även om de tycker det kan kännas ”stelt” att snacka sex med sina föräldrar så är det just det som många unga vill. Hör hur ett gäng gymnasieelever upplevde att det var att snacka sex med föräldrarna.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Det var lite konstigt, men bra” – hör ungdomarna berätta om och hur föräldrarna tog sexsnacket med dem. Foto: Olle Ängeby/SVT

Elvaåriga Miriam attackerades av en hund när hon spelade fotboll med sin bror utanför hemmet i Storfors. Men trots att hon fortfarande är rädd efter attacken tänker hon inte låta hundattacken stå i vägen för hennes fotbollsdrömmar.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Miriam önskar att få spela i Real Madrids fotbollslag. Foto: SVT/Sayed Hashimi Parwani

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.