En allvarligt skadad efter bråk vid Lilla Bommen

Uppdaterad
Publicerad

Flera personer ska ha hamnat i bråk vid Lilla bommen i Göteborg på torsdagskvällen. En man har blivit knivskuren. Tre personer har anhållits misstänkta för grov misshandel.

Vid 18.30-tiden på torsdagskvällen larmades polisen till Hamntorget i Göteborg.

– Vi fick larm om att flera personer slogs. På platsen hittar vi en man som är allvarligt skadad som är förd till sjukhus nu med ambulans, säger polisens presstalesperson Jenny Widén.

”Läget är allvarligt”

Till en början hade Jenny Widén inga uppgifter om vilken typ av skador mannen har fått. Stefan Sarajärvi på Sahlgrenskas pressjour vill inte heller säga vilka skador mannen har fått.

– Han är i 20-30 års åldern och läget är allvarligt.

Tre greps under kvällen

Vid 21 meddelade polisen att mannen blivit knivskuren. Polisen var då fortfarande på plats i området för att prata med eventuella vittnen och hade spärrat av själva brottsplatsen. Vid 22-tiden greps tre personer i 20-årsåldern misstänkta för grov misshandel, enligt polisen.

– Nu är de anhållna av åklagare, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl på polisen i region väst.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.