Har du utsatts för hat eller hot på jobbet?

Publicerad

SVT Nyheter Väst ställde frågan: Har du någon gång tvingats utstå hat eller hot i din yrkesroll? Läs svaren nedan.

SVT rapporterade · Har du utsatts för hat eller hot på jobbet?

Tack för alla kommentarer. Den här chatten är nu stängd.
08.10
Hej, har du någon gång tvingats utstå hat eller hot i din yrkesroll? Här kan du dela med dig av dina erfarenheter. Du är också välkommen att maila oss din berättelse: vast@svt.se.
09.28
Ja.
09.50
Ja som yrkesman, både av kollegor och av chefer men även av utomstående som passerande trafikanter och andra som förargats av det arbete som stört dem. Att bli påverkat och klandra sig själv likt en mobbad tar hårt. Jobbat inom anläggningsbranchen där en tystnadskulturen kring dessa frågor är norm. ”Lite ska man tåla”
09.50
Jobbet???
09.50
Alla år jag arbetat.
09.50
Jag ville göra mina arbetsuppgifter på ett ärligt och bra sätt. Men eftersom traditionen var att man skulle fuska med allt, så blev det outhärdligt för mej, jag blev utfryst ur gemenskapen.
09.50
Hot har vart min vardag, som mest fick jag massa hot vare dag i en lång period.
09.50
Ja, när jag jobbade som lärare och utbildare. Ett stort problem var när jag jobbade med arbetsmarknadsutbildningar och skickade hotfulla elever tillbaks till Arbetsförmedlingen. De blev samtliga gånger återförda till kursen.
09.50
Ja, många gånger när jag jobbade som lärare och utbildare.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer