Foto: SVT

Kö inför Morrissey-signering

Uppdaterad
Publicerad

Popartisten Morrissey är på Sverigebesök i Göteborg för att lansera sin nya självbiografi.

I eftermiddag kommer han att signera böcker i Nordstan och det var ett gäng trogna fans som valde att spendera natten i kön.

– Först förväntade jag mig att det skulle vara en jättelång kö och jag ville verkligen hinna för att få en signering. Det var därför jag kom jag så tidigt, men nu väntar jag bara på att han ska komma. Jag är superpepp, säger Kristin Wallgren.

Morrissey

Endast Göteborg

Morrissey kommer endast att besöka en stad i sverige under lanseringen av sin bok. Förra veckan fick bokhandeln det oväntade beskedet om att världsstjärnan Morrissey ville komma till just Göteborg under det officiella europasläppet av hans självbiografi.

– Det är jättekul att han kommer just hit. Enligt förlaget så har han valt Göteborg eftersom han trivs så  bra i stan och att han  tycker att han har gjort två av sina bästa konserter här, säger Lovisa Sandberg, eventansvarig på Akademibokhandeln.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Morrissey

Mer i ämnet