Man och kvinna hittade döda i bostad utanför Töreboda

Uppdaterad
Publicerad

Två personer, en man och en kvinna, har hittats döda i en bostad utanför Töreboda. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord men det mesta tyder på att det inte rör sig om ett brott.

Det var strax efter 04.00 natten till söndagen som ett par i 70-respektive 80-årsåldern hittades döda i sin bostad utanför Töreboda. Polisen hade larmats till platsen av en av dem som påträffades på platsen.

Bostaden spärrades av och kriminaltekniker kallades dit. En förundersökning om mord inleddes. Men av det som framkommit hittills tycks det inte handla om något mord.

– Jag kan säga att det bara har varit dessa två personerna i huset. Det finns ingen misstanke om brott mot någon utanför dessa två, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen i region Väst.

Anhöriga är underrättade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.