Foto: SVT

SVT Nyheter Väst öppnar redaktion i Angered

Uppdaterad
Publicerad

På fredag slår SVT Nyheter Väst upp portarna till sin nya redaktion i Angered. Mellan 11 och 17 kan du komma och träffa redaktionen.

Fredagen den 18 mars öppnar SVT Nyheter Väst sin nya lokalredaktion i Angered på Blå Stället. Det firar vi med att vara på plats på Blå Stället mellan 11-17 då man har chans att träffa redaktionen. Det finns möjlighet att diskutera nyheter med reportrar och själv testa att vara tv-reporter.

– Vi vill berätta om oss och höra vad du tycker att vår nya redaktion ska uppmärksamma, säger Josefin Ziegler, redaktionschef SVT Nyheter Väst. Vi vill bli bättre på att skilda människors vardag i Angered och i Göteborgs nordöstra stadsdelar, så tag chansen och kom och träffa oss.

På eftermiddagen kommer även Bolibompadraken på besök för att dansa med barnen.

På den nya redaktionen kommer två reportrar finnas på plats varje vardag och rapportera från området.

SVT Nyheter Väst har det senaste året även öppnat en redaktion i Borås. Därmed har SVT Nyheter nu redaktioner på fyra olika platser i regionen: Göteborg, Angered, Borås och Uddevalla.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer