Mässan är en del av elevernas skolkurs, berättar Josefin Eriksson som är en av arrangörerna. Foto: SVT

”Årets trend är att fixa ganska mycket”

Publicerad

Idag hålls den årliga Bröllopsmässan i Skellefteå. Mässan som arrangeras av elever på Anderstorpsgymnasiet bjuder bland annat på en modeshow.

Idag kommer elever från årskurs 3 på Hotell- och Turismprogrammet på Anderstorpsgymnasiet i Skellefteå, att hålla i den årliga Bröllopsmässan på Folkparken i Skellefteå. Och årets trend är klar.

– Årets trend är att fixa ganska mycket, det är många som tycker om att designa och satsa på fotografering. Det ska se fint ut och det kan vara modernt eller lite gammaldags, det är lite olika, men det är ofta ett tema man brukar följa, säger Josefin Eriksson en av arrangörerna av mässan.

Bjuder på modeshow

Men varför gör ni det här?

– Det är en del av våran kurs och vi valde att göra en mässa för tredje året, i år kör vi lite extra och satsar på utställare och design, säger Josefin Eriksson en av arrangörerna av mässan

Ett 20-tal utställare kommer att finnas på plats, allt från tårtor, make-up och foto kommer ställas ut och det kommer även bjudas på modeshow under dagen.

Program för dagen

11.00 Mässan öppnar

11.00-12.00 Mingel

13.00-14.00 Modevisning

14.00 Modevisning

15.00 Mässan avslutas

Källa: VisitSkellefteå

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.