Carola tillsammans med svägerskan Malin Candell sjöng medan sambon Jimmy och svärfardern Rolf Källqvist spelade. Foto: Privat

Carola överraskade de äldre i Robertsfors

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagen besökte Carola Häggkvist tillsammans med sin sambo ett äldreboende i Robertsfors för att sjunga för de äldre.

Carola var tillsammans med sambon Jimmy Källqvist uppe i Robertfors för att fira jul. Innan de åkte hem bestämde sig Carola spontant för att besöka Mårsgården i Robertsfors.

– Carola brukade besöka äldreboenden med hennes far när hon var mindre för att sjunga för de äldre. En kvart efter vi ringt personalen på Mårsgården så var vi på plats, säger Jimmy Källqvist.

Carola uppträdde tillsammans med hennes sambos familj för de äldre.

– Vi kände att det var viktigt att ge de äldre lite uppmärksamhet och underhållning vid jul. Det var väldigt uppskattat, vi hade en trevlig stund med de äldre, säger Jimmy Källqvist.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.