Team CUPRA TCR under Midnattssolsloppet. Foto: Håkan Kinnestrand

Publiksuccé och dubbla pallplatser för hemmahopp

Uppdaterad
Publicerad

Hemmafavoriten Robert Dahlgren vann det avslutande heatet i helgens TCR Scandinavia i Fällfors och fick en andraplacering efter en 0.022 sekunder tight finish i det första heatet.

– Det här känns så obeskrivligt skönt. Jag saknar verkligen ord. Att vinna det avslutande heatet, framför hemmapubliken på Skellefteå Drivecenter, det saknar nästintill motstycke. Ett enormt tack till alla som besökt helgens tävlingar och tack till alla som arbetat extremt hårt för att få ihop den här arenan och arrangemanget, säger Robert Dahlgren i ett pressmeddelande.

Publiksuccé

Tävlingen lockade över 16 700 besökare till Fällfors i helgen med blå himmel och varmt väder. Besökarna fick även träffa förarna och se när den nya banan, som är Skandinaviens längsta, invigdes av bland annat alpinlegenden Ingemar Stenmark.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.