Foto: privat

Publikens reaktion på Miss Lis oväntade dopp

Publicerad

Artisten Miss Li spelade i Skellefteå igår, under låten ”Stupid girl” tappade hon balansen och doppade sig i älven. Publiken skrattade av förvåning och arrangörerna var redo med livboj.

Igår uppträdde artisten Miss Li på ”En flotte” i Skellefteå och blev uppmärksammad för sitt ofrivilliga fall från pianot rakt ner i älven. Det var under låten ”Stupid girl” som hon tappade balansen och ramlade ner i plurret. Det befann sig cirka 10.000-15.000 åskådare i publiken som fick se Miss Lis miss. Stanislav Vasiliev var en av dem som såg fallet.

– Publiken blev chockade och började skratta av förvåning och applådera, liksom var det meningen eller råkade hon ramla? Men det var inte med meningen, säger Vasiliev.

Fick spela i blött hår

Efter doppet berättade artisten att något av det värsta hon vet är att ha håret bakom öronen.

– Miss Li sa att hon hatar att ha håret bakom öronen. Men då sa hon att vi var de första som fått se henne så, fortsätter Stanislav Vasiliev som befann sig i publiken.

Hon tänkte egentligen avsluta med ett hopp i vattnet men planerna rubbades något efter incidenten.

– Jag tror hennes mick gick sönder plus hennes ljudgrejer vid höften, så det blev något slags extra låt medan de fixade en ny. Hon avslutade ändå med ett hopp i vattnet, avslutar Vasiliev.

LÄS MER: Miss Li själv efter konsertplasket: ”Det gick inte så bra i går”

Arrangörerna var redo med livboj

Sofia Andersson-Lundberg som är arrangör för ”En flotte” förklarar det som en galen kväll som går att skratta åt i efterhand.

– I efterhand är det kul med hennes stage diving. Vi var snabba med båt, vattenskoter och livboj men det behövdes inte när hon tog sig upp på scenen på egen hand och fortsatte sjunga, säger hon.

Vad gör ni för att det inte ska hända igen?

– Jag ska komma ihåg att meddela artister att inte ställa sig upp på pianon, det har aldrig hänt förut så det var inget vi hade väntat oss. I övrigt är säkerheten under kontroll. Det är självklart det viktigaste, förklarar arrangören.

Miss Li: “Doppet var inte riggat”

Stjärnan har berättat för Gomorron Sverige att det var en magisk spelning och att doppet inte var planerat.

– Jag brukar ställa mig på pianot ibland och nio gånger av tio går det jättebra. Men det gick inte så bra igår, säger Miss  Li i programmet.

Efter spelningen i Skellefteå fick Miss Li erbjudande om en gratis tatuering och passade på. Foto: Privat.

Efter spelningen gjorde artisten sin första tatuering med texten ”Ta´re lugnt” på armen, då hon tyckte det behövdes.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer