Sportchefen lämnar Björklöven

Uppdaterad
Publicerad

Björklövens sportchef Fredrik Grönberg förlänger inte sitt kontrakt med hockeylaget och fokuserar mer på familjen.

– Det har varit för slitigt för familjen att jag har varit borta så pass mycket. Jag har fått ett stort utrymme i klubben och Björklöven andas en härlig optimism och drivkraft. Laget har gått bra sportsligt, nyförvärven har presterat bra och verksamheten visar ett gott ekonomiskt resultat. Jag är mycket glad och stolt att ha verkat tillsammans med så många kompetenta medarbetare, supportrar och eldsjälar kring Björklöven. Jag är väldigt tacksam för den värme jag mött här i Umeå, säger Fredrik Grönberg i ett pressmeddelande.

Björklövens vd Fredric Åkerblom tackar Grönberg för hans tid, och meddelar att den gamle sportchefen inte försvinner ur bilden helt.

– Vi kommer även i fortsättningen att jobba med Fredrik i vissa frågor. Det finns inga hard feelings och vi önskar honom all lycka i framtiden, säger Fredric Åkerblom, VD.

Björklöven rekryterar just nu en ny sportchef.

– Vi har en tydlig plan för hur vi går vidare och kommer inom kort att presentera Björklövens nya sportchef, säger Fredric Åkerblom.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.