• Viktigt meddelande:

    Information om skogsbränder på flera platser i landet Läs mer

Foto: TT

Stefan Löfven till Storuman för att hylla sommarjobbare

I veckan kommer två av Västerbottens kommuner att få besök av statsminister Stefan Löfven. Han åker till Vilhelmina och Storuman för att tala om trygghet och uppmärksamma de som arbetar under semestertider.

Under veckan besöker statsministern olika företag och verksamheter och uppmärksammar de som arbetar för att skapa trygghet för alla – även under semestertider. På torsdag anländer han till Vilhelmina och Storuman.

I Vilhelmina ska han göra ett besök på Handlar'n/EG Vilt för att träffa ägaren samt representanter från kommunledningen.

LÄS MER: Här fikar statsministern helst

Därefter fortsätter Stefan Löfven sin resa till Storuman där han ska besöka Glesbygdsmedicinskt centrum och få rundvandring både på sjukstugan och GMC. Han kommer under rundvandringarna att få information om pågående forskning och utveckling och under kvällen ska han i sin tur tala under ett öppet möte i Folkets Hus i Storuman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer