Jan Enjebo var förbundskapten för Sverige i hemma-EM 2003 och fick senare sparken 2005. Nu senast kommer han från uppdrag i Luxemburg där han varit de senaste tio åren. Foto: TT

Tidigare förbundskaptenen blir ny tränare i Udominate

Uppdaterad
Publicerad

Efter att Julian Martinez Alman valt att lämna sitt uppdrag som huvudtränare för Udominate presenterade klubben idag sin nya tränare. Det blir ingen mindre än den före detta förbundskaptenen Jan Enjebo

Igår valde Udominates coach Julian Martinez Alman att lämna sitt uppdrag och meddelade spelartruppen. Klubbens representanter fick via spelartruppen reda på beskedet och fick hastigt inleda jakten på en ersättare.

Under måndagen meddelade man att en ersättare är klar – före detta förbundskaptenen Jan Enjebo.

– Vi är jättenöjda. Jag har haft en diskussion med Janne i sex år om att han kommer hit när han blir klar i Luxemburg. När jag fick beskedet igår morse från laget att vår tidigare headcoach valt att lämna hörde jag av mig till Janne och frågade. Han tog sig hit i går och landade under kvällen. Vi har haft otroligt tur att han kunde komma hit. Vi får en kompetent tränare som har mycket kunskap och som är en duktig matchcoach, säger klubbens representant Oscar Stenberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.