Budgetutredningen godkänd – nu tar det politiska arbetet över

Publicerad

Kommunstyrelsen i Timrå tog inga beslut idag gällande sammanslagningen av Bergeforsen och Ljustorps skola. Däremot har styrelsen tagit emot rapporten från de externa utredarna och den är nu godkänd.

Det som beslutades idag var att rapporten skulle skickas vidare till budgetberedningen för vidare utredning av kommande års budget.

 – Nu börjar den politiska processen av de olika partierna och tar jag mitt parti som exempel så kommer vi att ha medlemsmöten och representantskapsmöten där vi kommer att diskutera utredningen och sedan ta ställning till vad vi tycker om den, säger Stefan Dalin (S) ordförande i kommunstyrelsen i Timrå.

Om Bergeforsen och Ljustorps skola kommer att slås samman är alltså fortfarande bara ett förslag som nu kommer att vändas och vridas på av politikerna.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer