Mardrömsförlust borta för Timrå IK

Det gick tungt för Timrå IK under söndagen mot Malmö Redhawks. Matchen slutade med 4-1 till hemmalaget Malmö efter ett hattrick av Emil Sylvegård.

Ända från start dominerade hemmalaget mot Timrå. Under första perioden lyckades dock Timrå att hålla nollan för att sedan kliva in med nytt mod i andra.

Men Malmö gav svar på tal och innan perioden var över stod det 2-0. I tredje och reducerade man och därefter fortsatte Timrå att jaga kvitteringen utan att lyckas. Slutresultatet landade på 4-1 till Malmö.

Malmö gjorde alltså en rejäl comeback efter 0-9 förlusten mot Skellefteå senast.