Foto: Per-Erik/SVT

Efter överfallet i Timrå – polisen har fått in flera tips

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har fått in flera tips angående det anmälda överfallet i Timrå som skedde kvällen den 12 juli. Tips som nu ska gås igenom.

Det var kvällen den 12 juni som kvinna uppgav att hon blivit överfallen och rånad av två män i ett motionsspår i Timrå. Efter det har polisen vädjat till allmänheten och har nu fått in ett antal tips som de ska gå igenom. De väntar även på teknisk bevisning.

– Enligt målsägarens uppgifter kan vi endast säga att övergreppet skett av två gärningsmän, säger Henrik Blusi som är förundersökningledare på ploisen.

Sökt med hund på plats

Det har även varit en hund som sökt på platsen, men den kunde inte säkerställa något. Det finns fortfarande många oklarheter om vad som har hänt.

– Vi har hört kvinnan två gånger men det är ännu inget vi kan uttala oss om eftersom förundersökningen är pågående, säger Henrik Blusi.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.