Flera olyckor inträffade i Medelpad under söndagseftermiddagen. Foto: Thomas Sundberg/SVT

Halt på vägarna – flera olyckor

Publicerad

Det är halt i delar av länet. Räddningstjänsten i Medelpad har fått rycka ut till flera olyckor under söndsgseftermiddagen.

Mellan Sörfors och Viforsen drabbades två personer när bilen de färdades i körde av vägen. Ingen behövde uppsöka sjukhus efter olyckan.

På E14 i höjd med Berg snurrade en bil på det hala väglaget och hamnade i diket. Där blev vägen avstängd under en stund men ingen blev skadad i olyckan.

I Tunbyn mellan Klingsta och Kvissleby krockade två bilar. Här fördes tre personer till sjukhus. Framkomligheten längs vägen begränsades under en stund då de krockade bilarna bärgades.

På Söndagsvägen, i höjd med Bussgatan körde en bil in i en elstolpe.

Längs väg 331, mellan Stravreviken och Ljustorp, i höjd med Edsåker körde en personbil av vägen ned mot Edåkersån. De två personer som färdades i bilen klagade på smärtor i rygg och nacke efter avåkningen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer