Mannens skador var så pass allvarliga att han fick åka ambulans till sjukhuset. Foto: TT

Ung man misshandlad i Njurunda

Uppdaterad
Publicerad

Tidigt på midsommardagens morgon larmades polisen om en misshandel i Njurunda utanför Sundsvall. Offret fördes i ambulans till sjukhuset.

Vid tretiden på morgonen fick polisen in ett samtal om att en person blivit misshandlad i Njurunda. När polisen kom till platsen hade den misstänkta gärningsmannen försvunnit. En man i 20-årsåldern hade fått så pass allvarliga skador att han fick föras med ambulans till sjukhus.

Ingen gripen

– Polisen har varit på plats och sökt igenom området, utan att kunna gripa någon, säger Marcus Isaksson, kommunikatör på polisens regionledningscentral i Umeå.

Bråket började på en fest hos en gemensam bekant. Den misstänkte gärningsmannen är 22 år och det ska ha blivit ett slagsmål mellan de två unga männen. Det finns vittnen till misshandeln.

På grund av en skada i högra foten fick mannen i 20-årsåldern åka ambulans in till sjukhuset.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.