Modo vände – men förlorade i sudden

Uppdaterad
Publicerad

Modo-Tingsryd blev en svängig historia i Fjällräven center på onsdagskvällen. Slutet blev inte i hemmapublikens smak. Trots att Modo vände matchen i sista perioden kom gästerna igen – och vann efter sudden death.

Inledningen av matchen blev chockartad för Modo som under en mardrömsminut hamnade i ett 0-2-underläge. Laget lyckades visserligen reducera men direkt i andra perioden utökade gästerna till 3-1.

I sista perioden inledde hemmalaget något som såg ut att bli en heroisk upphämtning. Efter tre raka mål hade Modo gått ikapp och förbi.

Kvar som tabellfemma

Men Tingsryd kom tillbaka och lyckades kvittera innan hesa Fredrik ljöd. Förlängning alltså – och där avgjorde smålänningarna efter bara 17 sekunder.

En poäng blev det alltså till Modo Hockey som är kvar på femte plats i Hockeyallsvenskans tabell när ungefär halva serien spelats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.