Nytt liv för Sundsvalls Gatufest

Uppdaterad
Publicerad

Sundsvalls Gatufest kan komma att leva vidare, om än i annan skepnad. Härnösandsbon Ken Johansson har köpt rätten till varunamnet Sundsvalls Gatufest för cirka 40 000 kronor ur konkursboet. Men han har ingen utmejslad idé för fortsättningen än.

Sundsvalls Gatufest har varit ett återkommande inslag i Sundsvall i 26 år. Men efter årets arrangemang höll det inte längre ekonomiskt. Det blev konkurs.

– Sundsvalls Gatufest är ett oerhört starkt varumärke. Det starkaste i länet, säger Johansson. Och en stadsfest är ett oerhört viktigt inslag i nöjeslivet.

– Exakt hur fortsättningen blir, kan jag inte säga än. Det koncept som varit hittills fungerade ju uppenbarligen inte. Jag skall ta mig en funderare på det här.

Ken Johansson sysslar med företagsutveckling, fastigeheter ochg event.  På senare tid har det mest blivit fastigheter, men nu kan det bli ändring på det.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.