Sundsvalls DFF tog säsongens första seger genom 2–1 mot Ljusdal.

Sundsvall vände och vann i slutminuterna

Sundsvalls DFF tog säsongens första seger under lördagen efter att ha besegrat Ljusdal med 2–1 på hemmaplan.

Förra helgen förlorade SDFF mot Örebro i säsongspremiären och länge såg det ut som om hemmapremiären också skulle bli en förlust då gästerna Ljusdal länge hade en ledning med ett mål.

Men med bara minuter kvar av matchen dundrade Sundsvalls nyförvärv Venera Rexhi in två snabba mål, det första i 87:e minuten och det andra minuten senare. Seger till hemmalaget med 2–1 alltså. Nästa helg möter SDFF Assi IF på bortaplan.