På fredagskvällen smäller det i Karlskrona. SHL-kvalet ska avgöras och Timrå IK erbjuder nu supportrarna plats i ett specialchartrat plan mot Blekinge under fredagen. Foto: Bildbyrån

Timrå IK chartrar plan till Karlskrona – erbjuder supportrar plats

Uppdaterad
Publicerad

Timrå IK står inför ett avgörande i kvalet till SHL – då vill ha klubben ha största möjliga stöd på plats i NKT Arena i Karlskrona. Under fredagen lyfter ett specialchartrat plan mot Blekinge där supportrar erbjuds plats.

Timrå IK har vind i seglen efter två raka segrar i matchserien i SHL-kvalet mot Karlskrona HK.

Mot alla odds har det unga laget lyckats hämta upp ett underläge med 1-3 i matcher och utjämnat, och nu väntar en sjunde och direkt avgörande fight i NKT Arena i Karlskrona på fredagskvällen.

Timrå IK i SHL-kval

Och nu går klubbledningen ”all in” i jakten på en SHL-plats till nästa säsong.

”Ett gäng platser över”

Inför fredagens drama i Blekingemetropolen chartrar TIK ett plan med destination Karlskrona under fredagen och tanken är nu att försöka packa in så många TIK-fans som möjligt som kan vara på plats och stötta laget i den direkt avgörande kvaldrabbningen.

”...vi har ett helt gäng platser över till er som vill hänga på!” skriver klubben på sin hemsida och tillägger att det är principen först till kvarn som gäller.

Klockan 19.30 på fredagskvällen är det nedsläpp i NKT Arena.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Timrå IK i SHL-kval

Mer i ämnet