Hansdotters kärlekshälsning till SVT:s tittare: ”Det värmer i hjärtat”

Publicerad

När alpinstjärnan Frida Hansdotter offentliggjorde att hon skulle avsluta sin karriär strömmade lyckönskningarna in från SVT:s tittare.
”Jag har scrollat igenom alla era hälsningar”, säger hon i tackfilmen.

Under söndagen gör Frida Hansdotter sin sista tävling. En storslagen karriär, med ett glimrande OS-guld som topp, ska rundas av i och med damernas storslalom från världscupsavslutningen i Soldeu.

Följ tävlingen i SVT från klockan 09.30.

SVT rapporterade · Skicka din hälsning till Frida Hansdotter!

Som gammal distriktstränare i Västmanland, ansvarig för Kalle Anka och USM-gruppen 82-89, var det härligt att sen se dig bli kronan på verket för Västmanlands Alpina. Tänk en OS-guldmedaljör från Norberg, men så var också pappa Hasse en mästare på slalomskidorna!
Lycka till i framtiden.
Snabb i pist med teknik o list. Aldrig stor i orden, alltid fötterna på jorden. Du var och är en storartad ambassadör för svensk utförsåkning.
Pernilla, Anja och du har gett oss så mycket att glädjas åt att man baxnar. Sverige hade ju egentligen ingen alpin tradition på damsidan innan Ni tog för Er. Starkt jobbat Frida !
I framtiden kan du vara Västmanlands läns & Bergslagens ambassadör utåt!
Nikos Yiming i Västerås
Härliga åk du bjudit oss på under många år. Nu får andra förmågor axla din mantel. En värdig Ambassadör för Svearike och utförsåkning. Tror inte du lägger skidorna hyllan fullt ut. Hoppas vi får se dig i rutan även i fortsättningen kanske som bisittare. All lycka i framtiden Frida, du är Ung trots veteran inom sporten.
/Kent i Sörmland
14.06
Bra gjort och lycka till med livet!
14.09
Tack Frida för all underhållning och spänning. Det har alltid varit en glädje att se dig glänsa nedför pisterna🌷😍⛷Önskar dig lycka till♥️
14.09
Tack Frida för alla spännande och nervkittlande stunder vi fått dela med dig och chosefria jäklaranammainställning, här ska åkas minsann! Sicken fighter du har varit! Åk vidare i Frid!
14.09
Lycka till med din nya framtid. Tack för din framgång.
14.11
Bästa tjejen! Alltid glad och positiv, ha en skön "pension".

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer