Det är en ganska imponerande syn att se alla dessa plantor på ett vanligt tak i centrala stan. Här finns, bortsett från tomaterna, världens starkaste chili, vattenmeloner, quinoa och många andra spännande grönsaker.
– Vi försöker att odla det som inte går att köpa i affärerna, säger Christoffer Hult och Johannes Wätterbäck fortsätter:
– Det bästa är att man vet vad man får i sig.
Det går att odla hundratals ton mat i städerna
Det finns många platser där det går att odla på i städerna. Det finns inte heller några problem med tillstånd och liknande.
– Vi är inte tillräckligt många som odlar, men det kommer. Det växer lavinartat för varje år.
Johannes Wätterbäck, eller farbror grön som han kallar sig, har slutat på sitt ordinarie arbete och ägnar nu all sin tid åt odlingen. Dessutom skriver han böcker och håller föreläsningar om stadsodling. Så jag frågar naturligtvis efter hans bästa tips.
– Våga misslyckas. Det är då du lär dig något. Sedan när du lyckas, ja då är du fast.